DOWNLOAD WUP SERIES (Malay Subtitle)


THE ARRIVALS (KETIBAAN)


The Arrival adalah siri video pendek untuk menunjukkan kepada kita semua tanda keagamaan yang membuktikan asas dari semua keperluan untuk kewujudan Dajjal, Al Mahdi dan kedatangan kedua Nabi Isa. Setiap episod membuktikannya.

Siri menumpukan pada asas yang membahagikan Muslim-Yahudi dan pergi ke zaman lalu Nabi Isa. Siri ini mengambil bantuan dari Quran, Injil dan Taurat.Setiap tuntutan disokong oleh fakta yang dijelaskan dengan baik didokumentarikan dalam siri.Siri ini juga membawa banyak teori konspirasi yang lazim pada hari ini.Siri ini juga mendedahkan mengenai “new world order” dan motif kumpulan yang mempraktikkannya.

Siri ini tidak hanya untuk Muslim, tetapi merupakan seruan kepada kebenaran seluruh umat manusia. Siri ini bukan untuk menyebarkan sudut pandangan Islam tentang hal-hal lebih menyokong tuntutan tulisan suci (kitab suci) yang dikongsi bersama oleh orang-orang Yahudi dan Kristian.
Siri ini bertujuan untuk menghapuskan salah faham antara Muslim dan Barat, dan menilai dasar yang membahagikannya.

Siri ini terus menggunakan Bahasa Inggeris untuk menyampaikan mesej kepada Barat. Barat, jika mereka didekati dengan betul, dapat membentuk sebuah gambaran yang jelas dan menakjubkan tentang Islam dan Timur Tengah. The Arrival hanya melakukannya dengan menggunakan gaya yang ramah dan membuka mata anda untuk pencari kebenaran.

Diinspirasikan oleh Hashemsfilms dan sudah tentu daripada kitab suci Al-Quran,Injil dan Taurat, The Arrivals adalah satu produksi kerjasama daripada Noreagaaa and Achernahr. Siri ini tidak mempunyai hak cipta, anda bebas untuk menyebarkan kepada teman-teman dan sampaikan mesej keamanan dan kebenaran kepada semua.


The Arrivals cover image

Download setiap episode di bawah :

The Arrivals Intro

The Arrivals Part1

The Arrivals Part2

The Arrivals Part3

The Arrivals Part4

The Arrivals Part5

The Arrivals Part6

The Arrivals Part7

The Arrivals Part8

The Arrivals Part9

The Arrivals Part10

The Arrivals Part11

The Arrivals Part12

The Arrivals Part13

The Arrivals Part14

The Arrivals Part15

The Arrivals Part16

The Arrivals Part17

The Arrivals Part18

The Arrivals Part19

The Arrivals Part20

The Arrivals Part21

The Arrivals Part22

The Arrivals Part23

The Arrivals Part24

The Arrivals Part25

The Arrivals Part26

The Arrivals Part27

The Arrivals Part28

The Arrivals Part29

The Arrivals Part30

The Arrivals Part31

The Arrivals Part32

The Arrivals Part33

The Arrivals Part34

The Arrivals Part35

The Arrivals Part36

The Arrivals Part37

The Arrivals Part38

The Arrivals Part39

The Arrivals Part40

The Arrivals Part41

The Arrivals Part42

The Arrivals Part43

The Arrivals Part44

The Arrivals Part45

The Arrivals Part46

The Arrivals Part47

The Arrivals Part48

The Arrivals Part49

The Arrivals Part50

The Arrivals Part51


====================================================================

THE DIVINE BOOK (KITAB ILAHI)

Siri ini akan menyajikan bukti ilahi dari pencipta kita, itu akan mengungkap kebenaran mengejutkan, serta usaha untuk memberikan cahaya, kebijaksanaan, bimbingan, dan kesatuan bagi mereka yang mencarinya.

Siri menggambarkan perintah ilahi yang diberikan kepada umat manusia oleh Allah. Ini termasuk Injil, Quran dan lain-lain kitab lama Ilahi dan cuba untuk menjelaskan kepada kami arahan umum dan arahan ilahi di dalamnya. Seri menyoroti tema keamanan dan harmoni di dunia dan bagaimana hal itu ditekankan oleh Allah dalam kitab-kitab Suci.

Akhirnya ia merangkumi perubahan yang dibuat dalam Injil atas berlalunya masa dan cuba untuk menjelaskan Injil lama dan benar diberikan kepada umat manusia oleh Allah sendiri .Ia juga berusaha untuk menrapatkan jurang antara muslim dan kristian dengan menggambar hal-hal umum antara keduanya.

Siri ini Hak Cipta percuma dan anda bebas untuk berkongsi laman web ini dengan rakan-rakan dan sahabat sehingga mereka boleh mendapatkan keuntungan darinya.Kami juga mengucapkan terima kasih Noreagaa dan Achenar untuk memberikan kami bantuan teknikal dan sokongan.

Semoga Tuhan memberkati Kita sekalian!


===================================================================

PHASE 3

Merupakan satu lagi dokumentari mengagumkan dari Noreaga & Achernahr yang juga pengarah bagi siri The Arrivals, dan The Divine Book. Siri ini akan cuba mendedahkan kepada para penonton tentang kehidupan duniawi kita yang penuh dengan penipuan dan ketidakadilan. Dari penajajahan imperialisme hinggalah ke cara makanan harian kita diproses, semuanya dikawal oleh sebuah sistem yang cuba memesongkan kita dari kehidupan yang sebenar. Terima kasih kepada Noreaga & Achernahr kerana bertungkus-lumus menghasilkan siri ini.

Download setiap episode di bawah :

Phase 3 Part1

Phase 3 Part2

Phase 3 Part3

Phase 3 Part4

Phase 3 Part5

Phase 3 Part6

Phase 3 Part7

Phase 3 Part8

Phase 3 Part9

Phase 3 Part10

Phase 3 Part11

Phase 3 Part12

Phase 3 Part13

Phase 3 Part14

Phase 3 Part15

Phase 3 Part16

Phase 3 Part17

Phase 3 Part18

Phase 3 Part19

Phase 3 Part20


====================================================================

GOG AND MAGOG (YAKJUK DAN MAKJUK)

Siri ini akan cuba mendedahkan dan menjelaskan tentang dunia YAKJUJ DAN MAKJUJ yang tidak pernah didokumentarikan sebegini sebelum ini. Siri ini mengandungi informasi yang telah dikaji dengan secara mendalam, ia diharap dapat membantu penonton untuk lebih memahami akan dunia yang kita diami sekarang.

Ramai yang telah cuba untuk menerangkan subjek YAKJUJ DAN MAKJUJ sebelum ini, sama ada dari segi sejarah, pandangan dari agama Kristian, Yahudi, ataupun Islam, tetapi selalunya gagal untuk menjelaskan subjek ini secara terperinci.

Link 1

====================================================================

SLAVERY BY CONSENT (PENGHAMBAAN YANG DIPERSETUJUI)

Dokumentari bersiri hebat terbitan Bushwack productions daripada Wakeup Project ini bukan saja satu usaha untuk mendedahkan penipuan yang sedang berlaku pada masa lalu dan kini seperti kebanyakan dokumentari yang telah ditayangkan sebelum ini, malah siri ini cuba untuk mendedahkan komponen-komponen utama yang mungkin akan memberi kekuatan kepada kita supaya mampu dapatkan kembali kawalan, kebebasan, hak-hak, dan maruah kita hanya dengan menggunakan perkiraan yang kita selalu gunakan dalam kehidupan seharian kita, bukan hanya dengan membiarkan saja orang-orang tertentu membuat keputusan untuk kita semua.

NWO (Pemerintahan Baru Dunia) ini bukan saja akan didedahkan, malah akan cuba dibongkar. Bagi mereka yang hanya tahu mengeluh berkenaan sistem ini tetapi menolak untuk mendidik diri mereka sendiri supaya mereka dapat berdiri untuk diri sendiri dan juga orang lain, hanya akan mengukuhkan lagi sistem yang mereka cuba patahkan ini.

====================================================================

SOLOMON'S TEMPLE (HAIKAL SULAIMAN)

Daripada Wake Up Project..Bushwack Production mempersembahkan Solomon's Temple (Haikal Sulaiman)..Sebuah siri yang akan membincangkan dengan lebih teliti mengenai asal usul & gerakan Fremason, Kabbalah, sihir @ ilmu hitam, Zionist & kaitannya dengan konflik diantara Israel & penduduk Palestin..

Diharap siri ini mampu untuk menjelaskan dan memberi gambaran yang jelas kepada para penonton supaya dapat memahami dengan lebih mendalam lagi mengenai misteri Haikal Sulaiman yang menjadi tanda tanya dan misteri sepanjang zaman.

Download setiap episode di bawah :


Solomon's Temple Part1

Solomon's Temple Part2

Solomon's Temple Part3

Solomon's Temple Part4

Solomon's Temple Part5

Solomon's Temple Part6

Solomon's Temple Part7

Solomon's Temple Part8

Solomon's Temple Part9

Solomon's Temple Part10

Solomon's Temple Part11

Solomon's Temple Part12

Solomon's Temple Part13

Solomon's Temple Part14

Solomon's Temple Part15

Solomon's Temple Part16

Solomon's Temple Part17

Solomon's Temple Part18

Solomon's Temple Part19

Solomon's Temple Part20

Solomon's Temple Part21

Solomon's Temple Part22

Solomon's Temple Part23

Solomon's Temple Part24

Solomon's Temple Part25

Solomon's Temple Part26

Solomon's Temple Part27

Solomon's Temple Part28

Solomon's Temple Part29

Solomon's Temple Part30

Solomon's Temple Part31

Solomon's Temple Part32

Solomon's Temple Part33

Solomon's Temple Part34

Solomon's Temple Part35

Solomon's Temple Part36

Solomon's Temple Part37

Solomon's Temple Part38

Solomon's Temple Part39

Solomon's Temple Part40

Solomon's Temple Part41

Solomon's Temple Part42

Solomon's Temple Part43

Solomon's Temple Part44

Solomon's Temple Part45

Solomon's Temple Part46

Solomon's Temple Part47

Solomon's Temple Part48


====================================================================
                                          
                                                             THE LIGHT RELOADED



Sebuah siri hebat yang mesti ditonton dengan sari kata bahasa Malaysia. Siri yang membincangkan mengenai kebangkitan Islam, ke arah menuju Pemerintahan Khalifah Islam demi mendaulatkan Islam bagi menggantikan sistem pemerintahan sekular.

Golongan illuminati dan elit merancang Pemerintahan Dunia Baru manakala Pejuang-pejuang Islam bertungkus-lumus mewujudkan kembali sistem pemerintahan Khilafah Islam disamping mereka menghadapai pelbagai rintangan dan dugaan yang terpaksa ditempuhi bagi merealisasikan matlamat ini.

Adakah ini merupakan tanda berakhirnya dunia sebagaimana Rasulullah memberi peringatan kepada kita?

Download setiap episode di bawah :

The Light Reloaded Pt. 1 (Khalifah Baitulmaqdis) - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 2 (Peranan Wanita Muslim) - Malay Sub





The Light Reloaded Pt. 7 (Perang Khorasan) - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 8 (2012) - Malay Sub


The Light Reloaded Pt. 10 (Pembebasan Gaza) - Malay Sub 

The Light Reloaded Pt. 11 (Mesir Kubu Islam) - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 12 (Jin, Syaitan Hollywood) - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 13 (Jihad di Afrika) - Malay Sub 

The Light Reloaded Pt. 14 (Kebangkitan Khilafah di Timur Tengah) - Malay Sub


The Light Reloaded Pt. 16 (Negara Dajjal) - Malay Sub


The Light Reloaded Pt. 18 (Ketibaan Negara Khilafah) - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 19 (Kemunafikan Di Dalam Ummah) - Malay Sub


The Light Reloaded Pt. 22 (Kebangkitan Islam Di Eropah) - Malay Sub



The Light Reloaded Pt. 29 (Mali : Penjaga Kota Emas) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 30 (Kejatuhan Ekonomi Yang Akan Datang) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 31 (Illuminati : Pemimpin-pemimpin Rahsia Kita) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 32 (Fenomena Jin dan Makhluk Asing) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 33 (Al Malhama Al Kubra - Peperangan Besar) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 34 (Ghazwatul Hind Bhg. 2 - Bangladesh & Sri Lanka) - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 35 (Mesir Bhg. 3 : Kriteria) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 36 (Gerakan Alaf Baru : Agama Pagan Syaitan) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 37 (Gerakan Alaf Baru : Teori Angkasawan Kuno) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 38 (Gerakan Alaf Baru 3 : Pemerintahan Dunia Baru) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 39 (Penaklukan Ke-2 Konstantiniyyah) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 40 (Jihad Di Lubnan : Maruah Islam) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 41 (Pertembungan Tamadun) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 42 (Pembukaan 2 Amerika) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 43 (Kebangkitan Ummah) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 44 (Kanser Di Dalam Tubuh Ummah) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 45 (Pertelingkahan Islamik) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 46 (Sarang Labah labah Syaitan) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 47 (Taktha Mesir) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 48 (Pertarungan Demi Mesir) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 49 (Tentera Bilad Al Shaam) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 50 (Al Mahdi : Pemimpin Yang Diramalkan) HD - Malay Sub

The Light Reloaded Pt. 51 (Epilog : Penyataan dan Penjelasan) - Malay Sub

{BONUS} The Light Reloaded Pt. 52 (Apakah Peranan Anda) HD




Penulis : WUP Tube ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel DOWNLOAD WUP SERIES (Malay Subtitle) ini dipublish oleh WUP Tube pada hari Wednesday, September 29, 2010. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 18 komentar: di postingan DOWNLOAD WUP SERIES (Malay Subtitle)
 

18 comments:

  1. The Arrival xbleh buka laaa mediafire dia.. nape ek? "This page cannot be found..."

    ReplyDelete
  2. bkn sy yg upload kat mediafire tu..tu link freedomfighter..dia sediri pun ada ckp kat channel you tube dia yg akaun media fire dia dah hilang..sy pun pernah hadapi masalah nak upload video kt akaun media fire sy..contact uploader asal http://www.youtube.com/user/Fr33DoMFighT3Rz

    ReplyDelete
  3. 1. untuk phase 3 & the divine book

    http://fabulaislamic.blogspot.com/2010_11_01_archive.html



    2. ini the arrivals

    http://fabulaislamic.blogspot.com/2009/12/jom-download-arrivals-malay-sub.html

    ReplyDelete
  4. Admin...boleh x upload video
    Slavery by consent...YANG PART 1...TQ

    ReplyDelete
  5. macam mna sy nk download the arrival ??tlong !! sy nk download tpi x boleh ..! cmner sy nk download ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya..sila download kat sini
      http://fabulaislamic.blogspot.com/2009/12/jom-download-arrivals-malay-sub.html

      Delete
    2. PUP ,boleh tlong saya x please....klu boleh boleh x tlong buat video yg saya bg ni letak subtitler malay ,.tlong ehh ni line video dier http://www.youtube.com/watch?v=4dUSa3xxvbk&feature=related

      Delete
    3. Insyaallah kalau ada masa akan saya letak subtitle..

      Delete
    4. Terima kasih PUP ..nanti jikalau siap tlong igm saya eh

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. macam mana siap x lagi??sy tunggu ni

    ReplyDelete
  8. saya minta maaf..saya tak dapat nak tolong..saya sibuk study skrang..tak ada masa nak buat subtitle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo...oklah...awk ada fcbook x???sy ade bnde nk ckp skit ni,ni tentang asas djjal,,boleh x?

      Delete
    2. contact saya kat sini
      http://www.facebook.com/dawudabrahman

      Delete
  9. light reloaded part 49 xbole download. TQ.

    ReplyDelete
  10. the arrivals..part 33,34 dan 48...x bleh download...bleh suggest kt mna bleh download..trima kasih

    ReplyDelete
  11. the arrivals..part 33,34 dan 48...x bleh download...bleh suggest kt mna bleh download..trima kasih

    ReplyDelete