About

ABOUT WAKE UP PROJECT TUBE
This is an unofficial site for the Wake Up Project.
Purpose of this blog was set up to facilitate the public to get the info about Wake Up Project documentaries.


Blog ini merupakan sebuah laman tidak rasmi bagi Wake Up Project.
Tujuan blog ini diwujudkan bagi memudahkan orang ramai mendapatkan info mengenai dokumentari-dokumentari Wake Up Project.


ABOUT WAKE UP PROJECT

Wake Up The Project adalah sebuah laman web dan gerakan, yang ditubuhkan untuk memberikan anda peluang masing-masing supaya suara anda didengar. Bersama-sama kita semua dapat mempengaruhi perubahan positif dan bersatu. Pasukan ini dipimpin oleh sekumpulan pengarah berbakat dan bercita-cita, pemaju media, animator, komposer.

Wake Up Project juga merupakan satu projek yang bertujuan membebaskan minda masyarakat daripada realiti dunia sekarang yang penuh dengan penipuan kepalsuan & pelbagai konspirasi jahat yang telah dirancang sejak berabad lamanya..apa yang berlaku sekarang ini telah dirancang sebaiknya tanpa kita sedari & Team Wake Up Project telah mendedahkan segala perancangan ini..mereka mendedahkan segala perancangan ini dengan menghasilkan siri dokumentari yang mengkagumkan..dokumentari menarik yang dihasilkan oleh team Wake Up Project..team ini dianggotai oleh Abdullah Hassem,Freedom2u, Noreaga & Achernahr, Bushwackk,Solid Snake..antara siri yang dokumentarinya yang di hasilkan oleh team ini ialah "The Arrivals"(Ketibaan), "The Divine Book"(kitab Ilahi), "Phase 3", "Slavery By Consent"(Penghambaan yang Dipersetujui), "Gog & Magog"(Yakjuk & Makjuj), "Solomon's Temple"(Istana Nabi Sulaiman)..

Team ini telah melakukan pelbagai kajian teliti dan hasil kajian ini dimuatkan ke dalam dokumentari mereka supaya dapat membuka mata masyarakat..pelbagai penemuan yang menakjubkan di temui & pelbagai rahsia mengejutkan di bongkarkan untuk menyedarkan & membebaskan minda masyarakat..sekarang team ini menerima pelbagai ancaman ugutan terutamanya daripada Zionist & laman web mereka ditutup..

Bukti-bukti yang ditemui di dalam Al-Quran,hadis,kitab Injil,kitab Taurat,temu ramah & pelbagai sumber-sumber lain di bongkarkan kepada masyarakat supaya mesej mereka dapat disampaikan kepada masyarakat dunia..kemungkinan maklumat yang bakal anda dapat sukar untuk anda terima dalam dokumentari2 ini..

Kepada yang beragama Islam kita wajib mempercayai Al-Quran & Hadis sahih dijadikan panduan hidup kita..harap anda semua dapat menyebarkan kesemua dokumentari ini...adakalanya kisah benar lebih pelik daripada kisah dongeng apabila kita mengetahui kebenarannya..semoga kita mendapat petunjuk & hidayah daripada Allah s.w.t..SILA SEBARRKANNN!!!